Tiedote

21.8.2024

Olemme saaneet huolestuneita ja ärtyneitäkin yhteydenottoja, liittyen  hämmentävään ja huolestuttavaan  Aamulehden artikkeliin  koskien Tukena säätiön kiinteistökauppaa. (16.8.2024/verkko ja 17.8.2024/ paperilehti).

Seurauksena on jo nähtävissä, että tästä kiinteistökaupasta aiheutuu merkittävää mainehaittaa kehitysvammasektorin toimijoille.

 

Sekaannuksien vuoksi selvennämme, että tukiyhdistyksemme ei liity hallinnollisesti Tukena Säätiöön tai Tukena Osakeyhtiöön.

Kohderyhmämme on yhteinen; kehitysvammaiset ihmiset ja heidän lähi-ihmisensä, ja teemme yhteistyötä kohderyhmän hyväksi.

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka toimii julkisten avustusten ja lahjoitusten mahdollistamissa rajoissa. 

Olemme valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistys.

Toimimme paikallisesti kehitysvammaisten ja vastaavanlaista tukea tarvitsevien ihmisten heidän perheidensä ja läheistensä oikeuksien valvonta- ja tukiyhdistyksenä. (tietoa meistä)

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n jäsenistöllä tai lahjoittajilla ei ole aihetta olla huolissaan yhdistyksen varojen käytöstä. Sekä toimintamme että varojen käyttö on läpinäkyvää ja käytännönläheistä - muun muassa lahjoittajille teemme erillisen raportin lahjoitusvarojen käytöstä.

 

- Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry hallitus