Ilmoittaudu toimintoihin -hakuaika käynnissä!

8.10.2024

Olethan huomioinut seuraavat syksyn mielenkiintoiset toiminnat ja tapahtumat? Vielä mahtuu mukaan! 

Tapahtumakalenteristamme löydät myös toimintaa, johon ei tarvitse ilmoittautua. Nuorille ja aikuisille on tarjolla esimerkiksi kerran kuussa kokoontuva Meidän Jamit sekä diskolauantaisin kokoontuva disko Monitoimitalo 13:lla. Muistattehan myös vertaisryhmämme

 

Seuraaviin on ilmoittautuminen käynnissä: 

Hetki-ryhmä Pirkanmaan alueen vanhemmille

Kutsumme sinut Pirkanmaalla asuva vanhempi mukaan alueelliseen Hetki-ryhmään! Alueellinen ja osallistujille maksuton Hetki-ryhmä on tarkoitettu Pirkanmaan alueella asuville vanhemmille, jotka kokevat arjessa väsymystä lapsen haastavan käyttäytymisen vuoksi. Lapsella (ei ikärajaa) on lisäksi tuen tarve, joka johtuu kehitysvammaisuudesta tai autismikirjon piirteistä. Tervetuloa mukaan ilman diagnoosirajoja, tai jos lapsella ei ole vielä mitään diagnoosia. Hetki-ryhmä tarjoaa kehitysvammaisten ja autismikirjon lasten vanhemmille työkaluja ja voimavaroja arkeen.  Ryhmä alkaa perhetapaamisella lauantaina 26.10. Tampereella ja sen jälkeen vanhempien Teams-tapaamiset torstaisin 31.10.-5.12.2024 klo 17.30–19. Tukiyhdistyksemme on mukana Hetki-ryhmän toteutuksessa. 

Ilmoittautuminen 21.10. mennessä ja lisätietoja Tukiliiton sivuilla: https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/alueellinen-hetki-ryhma-pirkanmaan-hyvinvointialueen-pirha-vanhemille/ 

 

Perhesirkusta Sorin sirkuksessa pienten lasten perheille 

Perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Perhesirkus soveltuu kaikille pienten lasten perheille, ja mukana voi olla 4kk vauvasta lähtien kaikki perheen jäsenet – myös apuvälineitä liikkumisessa käyttävät henkilöt. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. 

Mukaan mahtuu kesken lyhytkurssin, sillä voitte ilmoittautua myös yksittäisille kerroille! 

Kurssipäivät: joka toinen lauantai 28.9, 12.10., 26.10., 9.11.  &  23.11.2024

Aika:  klo 14.00–14.45 

Vetäjinä toimivat Sorin sirkuksen ammattitaitoiset opettajat ja paikkana toimii Sorin sirkuksen tilat (Ahlmanintie 63). 

Hinta: Yksittäisille kerroille ilmoittautuessa hinta on 5€/ kerta/perhe.

Perhesirkuksen järjestämistä tuetaan yksityisen tahon avustuksella. Osallistujat eivät kuulu Sorin Sirkuksen tai yhdistyksen vakuutuksen piiriin.

Ilmoittautumiset kotisivuillamme olevalla lomakkeella . Ilmoittautuminen on avoinna, kunnes ryhmä on täynnä. Vahvistamme osallistumisen erillisellä viestillä. Vielä mahtuu mukaan 3-4 perhettä! 

 

Uintivuoro jäsenistölle 

Yhdistyksen jäsenistölle on varattu oma uintivuoro joka toinen sunnuntai. Vuorot on jaettu eri ikäisille tuen tarvitsijoille ja heidän perheilleen. Toki halutessaan voi osallistua myös avustajan kanssa! 

Syksyn 2024 uintivuorot sunnuntait klo 16–18

  • Aikuisten perheet: 29.9., 27.10., 24.11. (täynnä)
  • Lasten ja nuorten perheet: 13.10., 10.11., 1.12.  (loka-marraskuussa tilaa 5 hengelle, joulukuussa 3 hengelle) 

Paikka: Validia Tampere, Ritakatu 7, 33520 Tampere. Sijainti Kissanmaalla, TAYS:aa vastapäätä.

Vuoro on tukiyhdistyksen jäsenperheille maksuton. Tukiyhdistys toteuttaa uimavuoron Laine & Barkov Charityn lahjoitustuotoilla. Altaalla ei ole uimavalvontaa.

Varaathan vuorosi ennakkoon sähköisellä lomakkeella. Voit varata vuoron ikäryhmän mukaisesti joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle kerralle. Ilmoittautuminen on käynnissä kunnes uintivuoro on täynnä. Uintivuoro vahvistetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.