Henkilöstömuutos yhdistyksessä

12.8.2024

Nykyinen toiminnanjohtajamme jää eläkkeelle syksyn aikana, ja keväällä aloitimme uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin. Mielenkiintoa työtehtävään oli paljon, ja uusi toiminnanjohtaja on nyt palkattu. 

Tuula-Maria Mattila aloittaa tehtävässään 9.9.2024 ja toivotamme hänet  lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseen. 

Päivi Kaltio jää lomalle 1.10. alkaen, ja lopullinen eläköityminen tapahtuu vuodenvaihteessa.  Päivi on ollut jo kunnioitettavat 28 vuotta yhdistyksen toiminnanjohtajana, ja olemme kiitollisia kaikesta tukiyhdistyksen, kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä eteen tehdystä työstä. 

 

Alla on tulevan toiminnanjohtajamme (9.9.2024 alkaen) esittely: 

"Olen Tuula-Maria Mattila, syntyperäinen tamperelainen.

Koulutustaustaltani olen Yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM), pääaineena sosiaalipolitiikka. Minulla on myös nykyisten opintovaatimusten mukainen tradenomin tutkinto sekä ammatillisen koulutuksen pedagoginen pätevyys. Olen pätevöitynyt myös työyhteisösovittelijaksi ja työnohjaajaksi, jossa keskeistä on voimavarakeskeisyys ja dialogisuus.  Itseni kehittäminen on minulle ollut aina tärkeää, ja olen suorittanut lukuisia ammattia täydentäviä kursseja. Olenkin aina ollut sitä mieltä, että on ilo oppia uusia asioita.

Työelämässä olen ollut jo reilut 35 vuotta, ja olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella. Olen saanut kokemusta niin johtamisesta, kehittämis- ja strategiatyöstä kuin laajasta verkostoitumisesta sekä yrityksiin, oppilaitoksiin kuin kolmanteen sektoriin ja viranomaisiin. Olen myös istunut sekä yrityksien että yhdistyksien hallituksissa, myös puheenjohtajana. Tällä hetkelläkin olen erään yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ainakin kuluvan vuoden loppuun.

Minusta on sanottu, että olen helposti lähestyttävä, innostuva ja innostava, myös empaattinen. Kuuntelen ja kohtaan ihmisiä arvostavasti. Olen aloitteellinen, avoin ja joustava. Minulle on myös kerrottu, että saan asiat sujumaan, ja epäselvissäkin tilanteissa pyörimään. Olen tavoitteellinen ja haluan saada aikaan tuloksia, siksi olen myös tarvittaessa tiukka ja vaativa. Ja vaikka olenkin suuria linjoja ajatteleva, käärin hihat ja tartun tarvittaessa työhön kuin työhön. Toivon, että kaikki tämä näkyy tulevaisuudessa myös teille jäsenistölle.

Aloitan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n uutena toiminnanjohtajana 9.9.2024. Odotan innolla, ja myös hiukan jännittyneenä, uutta pestiä. Haluan olla aktiivinen toiminnanjohtaja, joka kehittää yhdistyksen toimintaa edelleen sekä edunvalvonnan että virkistystoiminnan osalta. Toivon myös antavani joitakin uusia tuulia ja eteenpäin suuntaavia toimintatapoja niin toimiston kuin hallituksenkin kanssa tehtävään yhteistyöhön. Odotan myös kohtaamisia teidän jäsenten kanssa erilaisissa tapahtumissa, kasvotusten ja puhelimitse. 

Aurinkoisia loppukesän päiviä toivotellen!"

 

Tuula-Marian suorat yhteystiedot julkaistaan lähempänä. 

Toimiston yhteystiedot pysyvät kuitenkin ennallaan, joten olethan yhteydessä sähköpostitse toimisto@kvtukitampere.fi tai puhelimitse (03) 2140 226.